Youth Skincare 100% Semulajadi Dan Berkesan

Pengalaman tersalah pilih produk penjagaan wajah membuat anda rasa serik untuk mencuba sesuatu yang baru..? Dengan YOUTH™ anda tidak perlu risau kerana ia telah dihasilkan secara semulajadi dan selamat serta mampu membuatkan anda kelihatan muda seperti anda merasainya dari dalam. Ia sememangnya sangat mengujakan.Revolusi terbaru ini telah dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa. Semua maklumat yang berasaskan Indeks Usia Kulit yang disokong oleh fakta dan klinikal bagi membuktikan keberkesanan YOUTH™ terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya yang diperolehi adalah sangat luar biasa.

Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi


Tampil Lebih Muda, Lebih Lama

100% para wanita yang sukarela diuji didapati mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda dan kesan seawal dalam 7 hari. 

Hasil ujian juga menunjukkan keputusan menakjubkan, dimana 2/3 daripada wanita dengan penggunaan YOUTH™ telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Apakah Bukti Yang Menunjukkan Kulit Kelihatan Muda Dengan Penggunaan YOUTH™ ?

Ia dibuktikan dengan Indeks Usia Kulit
Indeks Usia Kulit mengukur 8 Tanda Tanda Utama Penuaan dengan Data Klinikal yang berasaskan fakta seperti;
 • Kedutan Kulit
 • Saiz Pori
 • Tona Kulit
 • Keanjalan
 • Tekstur Kulit
 • Hiperpigmentasi
 • Seri Kulit
 • Kekenduran

Mengapa Anda Perlu Memilih YOUTH™ ?

YOUTH™ dihasilkan tanpa perlu mengorbankan keselamatan pengguna serta ketulenan produk bagi menjaga keberkesanan produk. Malah tiada langsung 1,500 bahan kimia terlarang yang boleh merosakkan kulit dari dalam berbanding produk komersil antarabangsa yang lain mahupun produk tempatan. Pendek kata ia adalah semulajadi dan selamat.Shaklee sangat komited dalam menjaga kualiti dan telah membuktikan produk YOUTH™  adalah :
 • Diuji oleh ahli dermatologi
 • Diuji oleh ahli oftalmologi
 • 100% vegan
 • Hipoalergenik
 • Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
 • Sesuai untuk kulit sensitive
 • Bebas ujian dan kekejaman terhadap haiwan


100% Dari Bahan Semulajadi 

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya gaya hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.Muscadine Grape

Ramuan yang sama terdapat dalam Vivix Shaklee iaitu Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel.  Dalam masa yang sama berfungsi menghalang kerosakan kolagen dan elastin.Lotus Japonicus

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, bagi membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur.


Apple Stem Cell Extract

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut dengan lebih lama.Schisandra Chinensis Fruit Extract

Digunakan secara tradisional di China, Jepun dan Korea bagi melegakan dan menenangkan keradangan serta kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.


Vital Repair+® Complex

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Peningkatan usia akan membuatkan wajah hilang serinya, pembaharuan sel pula berlaku dengan perlahan kerana kolagen dan elastin yang dihasilkan telah berkurangan. Jadi YOUTH™ merupakan harapan bagi anda. Apa yang perlu anda lakukan sekarang adalah bertindak segera kerana telah terbukti YOUTH™ dapat membantu anda untuk hidup lebih muda, lebih lama dengan menangani penuaan pada tahap selular.


Jadi tunggu apa lagi ? Jom order sekarang. Hanya satu klik sahaja lagi.


Disclaimer : Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Produk-produk ini adalah makan tambahan yang membantu melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan juga membantu sistem badan berfungsi dengan lebih baik. Baca lebih lanjut....Comments

Popular posts from this blog

Tiub Fallopio Tersumbat Dan Kaedah Merawat Tanpa Pembedahan

Cara Merawat Bartholin Cyst Dengan Berkesan